Annelie Franken

Zangeres & Zangdocente

Kinderkoor ”Stemmingmakers” van start in Hattem

Posted By on 17 juni 2015 in Geen categorie |

De kop is eraf. Een mooie start van kinderkoor de ”Stemmingmakers” in Hattem. Met een klein clubje heeft Annelie een mooie start gemaakt met haar kinderkoor de ”Stemmingmakers”. De kinderen waren enthousiast en zongen uit volle borst. Na een uurtje zingen gingen de kinderen enthousiast en voldaan naar huis. Er zijn al meer aanmeldingen voor na de zomer maar er kunnen er nog meer bij. De eerstvolgende repetitie is op woensdagmiddag 2 september a.s.
Er wordt gerepeteerd aan het begin van de woensdagmiddag in de grote zaal van MFC de Marke in Hattem (aanvangstijdstip zal rond 13.15 uur liggen). Aanmelding kan via anneliefrankenmusic@gmail.com of bellen naar 0652686833.

2015-06-17 13.08.06