Duo Yko en Annelie

Samen met Yko Hoekstra, gitarist en zanger, brengt Annelie leuke, toegankelijke muziek. Wat dacht u van Simon & Garfunkel, The Beatles, Julien Clerc, Dolly Parton maar ook Acda en de Munnik, Stef Bos e.a. komen voorbij. Voor velen een feest der herkenning.
Mooie luisterliedjes komen voorbij maar ook toegankelijke muziek die uitermate geschikt is als achtergrondmuziek bij diverse gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een huwelijksfeest, een diner, en bedrijfsfeest of tijdens de huwelijksceremonie.
Laat u meevoeren door de mooie tweestemmigheid en de gevarieerde muziek van Annelie en Yko. Wilt u meer informatie mail dan naar anneliefrankenmusic@gmail.com of bel 0652686833.
image

Theaterconcert ‘Hebt u 1 minuutje…’, een ode aan Jasperina de Jong

Annelie Franken brengt samen met bassist Pieter Althuis, drummer Joost Visser en pianist Henk Doest een ode aan Jasperina de Jong.

Annelie heeft zich de afgelopen jaren o.a. verdiept in de Nederlandstalige kleinkunst. De mooie, grappige, ontroerende liedjes van Jasperina de Jong kwamen al snel naar voren. Een geweldige artiest waarin Annelie zich is gaan verdiepen. Dit resulteerde in het idee van een ode. Veel liedjes zijn de revue gepasseerd. De keuze is gemaakt. Maar het was een moeilijke keuze. Zoveel prachtige nummers heeft Jasperina gemaakt en gezongen.
Het belooft een bijzonder avondvullend programma te worden. Dus… ‘’Hebt u 1 minuutje’’?
Kijk voor de speeldata in de agenda van Annelie.
[ Benno Wonink - Fotografie ] - 140118 Annelie  Franken (44)
[ Benno Wonink - Fotografie ] - 140702 Annelie Franken (73)

Choral

Choral is een groep zangers en zangeressen die een repertoire brengt met overwegend Nederlandstalige muziek. Voor een belangrijk deel zijn het speciaal voor Choral gemaakte teksten en composities. Momenteel spelen ze op regelmatige basis een programma rondom de schilder Chagall en een programma rondom dichteres Ida Gerhardt. Ook brengt Choral een nieuw programma over het leven van Etty Hillesum. Komend jaar komt Choral met een nieuw programma over het leven van Etty Hillesum. Kijk voor plaats en datum in de agenda van Annelie of op onderstaande website.

Annelie maakt deel uit van het koor en is één van de solisten.

Eerder projecten waaraan Annelie deelnam.

Theatertour “Doe maar Vrienten

Na succesvolle theaterproducties met het werk van Ramses Shaffy & Jacques Brel, Willem Wilmink & Annie M.G. Schmidt, Frans Halsema & Robert Long, Purper, Lennaert Nijgh en Wim Sonneveld & Conny Stuart brengen de zangstudenten Jazz & Pop van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle dit jaar een liedjesprogramma met werk van musicus/componist Henny Vrienten. Vrienten, bij het grote publiek bekend als zanger van de jaren ’80 popgroep Doe Maar, ontpopte zich, reeds tijdens zijn succes met deze band, tot een veelzijdig musicus. Zo schreef hij de muziek voor diverse musicals, film en theater producties. Net als voorgaande jaren staat ook deze productie onder de bezielende leiding van docent en jazzvocalist Ronald Douglas,dit jaar in samenwerking met Jet Pit. Dennis van Galen heeft de theatercoaching verzorgd. Dit project onderscheidt zich van voorgaande edities door de omvang van het gezelschap. Maar liefst 13 vocalisten en een voltallige band zullen Vrienten laten horen in al zijn veelzijdigheid.